Pomoč pri nakupu

Izdelki v spletni trgovini so razdeljeni na več kategorij. Po izbiri kategorije se prikažejo morebitne pripadajoče podkategorije izdelkov. 

Po kliku na kategorijo ali podkategorijo, se v sredini zaslona prikažejo pomanjšane slike izdelkov z njihovo osnovno ceno ter nazivom. Če je na voljo več izdelkov, kot jih lahko naenkrat prikažemo na zaslonu, se v desnem kotu nad prikazom izdelkov pojavi oznaka strani, na kateri smo, in možnost listanja naprej in nazaj. 

S klikom na sliko ali naziv izdelka, dobimo dodatni opis, ter možnost dodajanja artikla v nakupovalno košarico. To izvedemo s klikom na ikono >Dodaj<, ki se nahaja desno. 

Nakupovalna košarica 

Spletna trgovina je zasnovana tako, da omogoča tudi izdelavo informativnega izračuna, kar smo poimenovali "Začasna košarica". 

"Začasna košarica" omogoča neprijavljenemu obiskovalcu dodajanje artiklov v košarico, ki se po zapustitvi spletne trgovine samodejno izprazni in nakup se NE IZVEDE. 

"Stalna košarica" je namenjena prijavljenim kupcem, ki izbrane artikle dodajajo v nakupovalno košarico in v njej ostanejo, dokler ga sami ne izbrišete ali kupite. 

Stanje nakupovalne košarice in njena vrednost je prikazana v zgornjem desnem delu ekrana v stolpcu "Košarica". Podrobnosti košarice bodo prikazane ob kliku na nazivni del stolpca ali na tekst "Košarica". Vse ali pa samo posamezne izbrane izdelke lahko odstranite iz košarice s klikom na "koš" pred artiklom v stolpcu "Odstrani" in pritiskom na ikono "Obnovi". Spreminjate lahko količino naročenih izdelkov, z vpisom količine v okvirček ter pritiskom na ikono "Obnovi", ali pa v sami trgovini z vpisom količine v okvirček "Količina". 

Iskanje artiklov 

Če artikel že poznate, oz. točno veste kaj želite, lahko naziv ali samo del naziva artikla vpišete v iskalno okno "Išči". Tako boste najhitreje našli tisto kar iščete. 

Nakup 

Za izvedbo nakupa ne rabite  biti prijavljeni v spletno trgovino, lahko pa se registrirate kot kupec. Če za prijavo še nimate uporabniškega imena in gesla se lahko registrirate na strani za prijavo. 

Po izvedeni izbiri artiklov, kliknete na gumb "Zaključi nakup" ali tekst "Na blagajno", kjer se prične postopek za potrditev naročila. Izberete naslov dostave, naslov računa, način plačila in način dostave. Po izpeljani proceduri, boste na vaš E-mail prejeli poročilo o izvedenem nakupu z aktivno spletno povezavo, preko katere lahko v vsakem trenutku spremljate status vašega naročila.

Arhiva naročil 

Vsa naročila in podatki so hranjeni v računalniškem sistemu, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Naročnik lahko vsa svoja naročila pregleduje po prijavi v meniju "Moj Račun" (desno zgoraj), s klikom na ikono "Vsa naročila". Ob vsakem naročilu, prejme naročnik, po elektronski pošti tudi povezavo do arhive posameznega naročila. 

Ob morebitnem "vdoru" v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti! 

Svetovanje 

Ob morebitnih dvomih ali vprašanjih bomo zelo veseli vašega kontakta, zato nas pokličite po telefonu na brezplačno številko 080 88 72, veseli pa bomo tudi sporočila na E-mail: press@fotomedia.si