Proizvajalec: walimex pro
Šifra: W-22962
EAN: 4056929229622
Zaloga: 2
17.10€
Brez DDV: 14.02€

Količina

UV filter Walimex Slim Super DMC 58mm

  • UV filter za privijanje na leče s filtrskim navojem 58 mm
  • 99 % svetlobna prepustnost, brez izgube f-stopov
  • Poveča jasnost barv, zmanjša meglico pri posnetkih pokrajine in na dolgih razdaljah
  • Ščiti lečo pred zunanjimi vplivi, kot so dotik, voda, olje ali udarci
  • 16-kratni večslojni premaz (DMC) plus 2 nanoprevleka za jasen pogled
  • Vrhunski filter iz optičnega stekla
  • Natančno izdelan kovinski okvir, visok le cca 2,5 mm
  • Optimizirano za širokokotne objektive: brez vinjetiranja zahvaljujoč ploščati konstrukciji filtra

Zaščita pred UV svetlobo in onesnaževanjem
UV filtri so efektni filtri, ki učinkovito blokirajo ultravijolično svetlobo (naravna sestavina sončne svetlobe) in tako prispevajo k boljšemu rezultatu slike. Barve so reproducirane močneje in jasneje, zlasti pri fotografiranju na prostem. Posnetki na dolge razdalje, kot so tisti, ki jih pogosto posnamete v gorah, se v meglici ne izgubijo toliko kot brez UV filtra. Poleg tega UV filtri zanesljivo ščitijo vaš objektiv pred prahom, brizganjem vode in praskami na sprednji leči. UV filter lahko ostane na vaši leči vse leto in je enostaven za čiščenje.

Odlična kakovost in izdelava
UV filter ima odlične optične lastnosti. Visokokakovostno, brušeno filtrsko steklo je 16-krat prevlečeno z več premazi (DMC – še posebej za digitalne fotoaparate). To ne zmanjša učinkovitosti vaših leč med uporabo: 99 % vpadne svetlobe še vedno doseže lečo. Z višino le približno 2,5 mm je filter posebej tanek, lahek in kompakten. Steklo se nahaja v natančno izdelanem kovinskem okvirju. Zahvaljujoč narebričastemu okvirju je filter še posebej enostaven za oprijem in ga lahko po potrebi enostavno zvijete. Priložena škatla za shranjevanje ščiti pred poškodbami med transportom.

Nanoprevleka za boljše fotografije
Dve plasti nanoprevleke zagotavljata jasen pogled: prah se na filtru skoraj ne usede, voda in olje pa se preprosto odkotalita. V nasprotju z nezatesnjenimi stekli kapljice ne tečejo po steklu filtra kot po vetrobranskem steklu in jih je treba obrisati, ampak ostanejo polkrožne in odtekajo samostojno.

Primerno za objektive številnih proizvajalcev
Univerzalni navoj filtra se prilega filtrskim navojem objektivov široke palete proizvajalcev, kot so Canon, Nikon, Sony, Fuji, Olympus, Samsung in seveda Samyang in Walimex pro!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: filter, walimex, slim, super, dmc, 58mm, filtri, pro

Drugi so kupili tudi